-

HOME  ->   Humor  ->   New Age-reklam
Martin Rebas
Kristall Kraft
Klicka på bilden för att förstora den.


New Age-reklam

Bilden ovan är en autentisk och oförändrad New Age-affisch som någon hade vänligheten att tejpa upp på våran ytterdörr för något år sedan.

Tack vare dess underhållningsvärde beslöt jag mig för att rädda den till eftervärlden. Klicka på den för att läsa den.

Ifall någon som läser den känner ett behov att gå kurserna för att fördjupa sitt varande på vägen "Hem", måste jag påpeka att erbjudandena är ett par år gamla och antagligen inte gäller nu.

Aura-soma

Jag letade runt på nätet för att se varifrån affischen kommit, och hittade en koppling till Aura-Soma, en metod som går ut på att hela folk med hjälp av glasflaskor innehållande olikfärgade vätskor, vilka producerats genom att man, jag citerar, blandat ihop de mest naturliga ingredienser man kunnat hitta. Låter inte det bra?

Jag rekommenderar ett besök på svenska Aura-Soma-föreningens hemsida (klicka på "senaste nytt" för att komma vidare). Ge gärna denna förening stöd, för de producerar många tankeväckande texter. Några korta smakprov från deras sida:

Det är med största förtjusning att jag kan säga att Ärkeängel Metatron föddes kl.12.30 pm idag den 21 mars 2000. Metatron har varit något som jag har anat för en rätt så bra tid nu, så har även Erik.

Det är en otrolig sak när man känner in på den här energin och känner vad som händer med den här flaskan. Det är som där finns en helt ny möjlighet för oss här.

Det finns en otroligt stark förbindelse mellan Mikael och Metatron som på vissa sätt överbelyser Metatron Mikael med hans arbete med det planetära linjenätssystemet. Det är genom vägen som Metatron arbetar Mikael och vår tidpunkt då hela den vibrationella strukturen av Jorden håller på att modifieras för att få möjlighet att producera förhöjningen av vibrationer mot nollpunkten. Det är en faktor Metatrons arbete genom Mikaels energi som producera den här effekten.

En av sakerna Zohar säger om Metatron är att han är likställd med bredden av hela världen.

Och inte att förglömma:

När vi först tänker på korall, tänker vi på obesvarad kärlek- kärlek som inte ges tillbaka på samma sätt det gavs.


Förbättra din aura

När jag ändå är igång, så måste jag komma med ett tips för alla er där ute som har problem med er aura. Som vi alla vet omges alla människor av ett energifält vars färg och styrka är kopplat till hur vi mår.

(Ett märkligt faktum om auror är att världens samlade vetenskapsmän inte hittat minsta tecken på att de existerar. Vad ska man säga? Det ökar ju inte direkt förtroendet för vetenskapen!)

Hur får man då sin aura att ändra färg, om den nu skulle ha fel färg? Den enklaste metoden jag hittat är att spreja auran, och som tur är finns det massor av företag som tillverkar aura-sprejer. Min favorit är ShiningLite Angel Mist Aura Cleansing Spray - Now Gemstone Enhanced!

Några citat:

Angel Mist is an infusion of plant, gemstones and crystal essences that have been charged with universal and angelic energy to cleanse and recharge the “aura,” which is the electromagnetic field that surrounds all living things and inanimate objects. Keeping a strong, cleansed aura enables a person to focus on the positive, thereby bringing clarity and a sense of vitality to one’s life.

Angel Mist is a proprietary blend of Blessed Holy Water, Everclear, high quality Essential Oils and absoluts (including angelica, frankencense and myhrr), Plant Tinctures (like tigerlily, lilac and water lotus), Gemstone Chips (including amethyst, moonstone, garnet) and Crystal Essences (such as angelite, quartz and hematite).

Jag har inte provat den själv, men jag kan inte tänka mig att den inte skulle fungera, eftersom den innehåller både universell energi och änglaenergi. Och ädelstenar!

Mer om änglar

Änglar är viktigare än man tror. Den internationellt kände New Age-ledaren Sheldan Nidle upptäckte på nittiotalet att världen, som vi känner den, skulle sluta existera den 17 december 1996, då miljoner rymdskepp och änglar skulle komma hit tillsammans med "Fotonbältet". Efter att fotonbältet träffat våra tallkottkörtlar, och aktiverat alla tolv strängarna i vårat DNA, skulle vi få "16 år av ljus 24 timmar per dygn".

Ännu idag är många människor helt ovetande om att ovanstående inträffade. Orsaken till det är, som Sheldan förklarade, att änglarna grep in för att ge oss en ny chans - vi lever numera inte i samma värld som förut, utan i en holografisk projektion skapad av änglarna!

Du kan läsa mer om Sheldans insikter här, och även köpa ljudband med information. Eller, tekniskt sett, holografiska projektioner av ljudband med information.